•  
 •  

Who We Are, and What We Do


Instant Site Mbështetje LLC ka ofruar shtëpi unike dhe zgjidhjet e korporatave informatikë që 2002. Ne të ndërtuar dhe mbështetur sistemet porosi për shumë lloje të klientëve.

Për industri-specifike informacion, ju lutemi klikoni në lidhjet më poshtë:

 • Mbështetje të menjëhershme
 • Shërbimet komerciale
 • VMWare shërbimet
 • Shërbimet e monitorimit
 • Banimi / Shërbime informatikë në shtëpi
 • Start-Up shërbimeve të kompanisë
 • Website i menaxhuar hosting
 • Shërbimet e udhëtimit – Mbështetje për kompjuterin tuaj, kudo në botë.
 • Në Faqes Instant Mbështetje, ne ju ofrojmë me një të sigurt dhe pa merak IT përjetojnë. Ne punësojnë vetëm njerëzit më të kualifikuar në hapësirë ​​teknologjisë së sotme të informacionit. Përmes ekspertizës tonë, Ne të identifikuar problemet që ju mund të përjetoni dhe pastaj të ofrojnë zgjidhje të automatizuar.
  Duke menduar të përmirësimit kompjuterin tuaj(s)? Ne ofrojmë mundësitë e ndjeshme dhe çmimi. A jeni të bashkuar me një kompani tjetër? Le të ju ndihmojë. Ne kemi mbi 10 vjet investuar në fushën e. Ne të trajtojë çdo gjë nga shtëpi / zyra PC, serverat dhe faqet e internetit, me rrjetet, IDS, dhe të sigurisë .... edhe ndërmarrje të gjerë çështje që pllakos korporatat kalitur. Nuk ka punë është shumë e madhe ose shumë e vogël.

  Çdo aspekt i jetës tuaj është e ndërtuar mbi një themel të, nëse kjo është marrëdhënia juaj, shtëpi, punë, kompani, rrjet, apo edhe kompjuteri juaj. Ne e dimë që ju duhet për të ndërtuar mbi këtë themel të jetë i suksesshëm. Kjo është se si Faqes Instant Mbështetja e ka provuar vetë kohë dhe prapë kohë. Nëpërmjet shërbimet tona unike të konsulencës, ne mund t'ju ndihmojmë të ndërtuar biznesin tuaj të vogël në një të suksesshëm, siguroj, dhe rrjetit Korporata. Nëse ju jeni një kompjuter në shtëpi përdorues, Ne mund të ju jap besimin për të shfletoj në internet të sigurt. Le të ndërtojë një PC të qëndrueshme, sistem, rrjet, ose infrastruktura - ose thjesht të ju jap një ndjenjë të opsioneve tuaja. Pasi të keni nënshkruar në, ne jemi këtu për ju, 24/7.

  Ne kemi shkuar në të madh për të reduktuar gjurmë tonë të karbonit. Disa nga nismat tona të përfshijë në vijim:

 • Përdorimin e energjisë së erës në pushtet Website Hosting jonë Qendra e të dhënave
 • Punësuar një mjedis zyre paperless
 • Përdorimi i email-it për faturim paperless
 • Ofruar mbështetje të largët nëpërmjet Internetit: Nuk ka gaz, ka makina, jo bllokimet e trafikut
 • Dhe lista vazhdon ....
 • Ju lutem klikoni KETU për më shumë informacion.

  LiveZilla Live Help
  (106937)