•  
 •  

Shërbimet komerciale

InstantSupportSite.com mund të përmbushin nevojat tuaja, duke siguruar shërbime këshilluese onsite ose në një bazë të largët: ne mund të lidheni direkt me kompjuterin tuaj ose të rrjetit përmes internetit

 

Ne ofrojmë:

 

Instalimi Router, konfiguracion, dhe mbështetja

 • Cisco routers, çelsin, firewalls, IDS / SPI, etj.
 •  

  Instalimit kompjuteri, konfiguracion, dhe mbështetja

 • Dritaret 8, 7, Pamje, XP, ME, 98, 95, dhe Windows NT
 •  

  Dizajn Server, instalim, konfiguracion, dhe mbështetja

 • VMWare (VMWare shihni faqen tonë për më shumë informacion)
 • Windows Server 2012, 2008, 2003, 2000, dhe Windows NT Server 4.0
 • VMWare ESXi, VMWare Workstation, dhe VMware Server
 •  

  Projektimit të rrjetit, instalim, konfiguracion, dhe mbështetja

 • Cisco, 3COM, Linksys, etj.
 •  

  Konsultuar faqen e internetit, drejtuesit, dhe hosting

 • PHP, MySQL, CMS, HTML, etj
 •  

  Kjo është një listë e shpejtë referencë vetëm. Nëse keni nevojë për një shërbim të caktuar dhe nuk shohin atë të listuara, ju lutem na kontaktoni KETU. Ne mbështesim një shumëllojshmëri të gjerë të teknologjive dhe sistemeve operative.

  LiveZilla Live Help
  (25849)